Geplaatst op 10 september 2020
Categorie:
Actueel

Plaatsing van het blokkozijn 4.1

Auteur:
Laurens de Boer
6 minuten
Plaatsing van het blokkozijn 4.1

Dé afsluiting voor uw deuren: blokkozijnen type 4.1

Deuren met harmonieuze lijnen en sluitranden zijn kenmerkend voor de moderne architectuur. Alle deuren hebben de juiste aansluiting op de muur nodig. Stalen kozijnen zorgen voor een dergelijke verbinding. Zo gevarieerd als de deuren zijn in grootte, functie, vorm, kleur en design, zijn ook kozijnen verkrijgbaar in een breed scala – afhankelijk van de eisen die aan de wanden worden gesteld.

Bij nieuwbouw zijn blokkozijnen om architectonische redenen steeds meer gevraagd. Als de wand in lijn met de deur moet liggen, wordt vaak een blokkozijn toegepast. Een grote flexibiliteit voor individuele breedtes en wanddiktes is zowel bij projectbouw als in de particuliere bouwsector een gegeven.

In alle RAL-kleuren

Blokkozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, combinatie mogelijkheden en individuele uitvoeringen – en voor een breed scala aan toepassingen. Teckentrup blokkozijnen zijn gepoedercoat en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Wij leveren oplossingen voor zowel particuliere woningen, appartementen als voor openbare gebouwen, zoals hotels, scholen of zelfs klinieken en verpleeghuizen.