Zekerheid en veiligheid op het bouwterrein betreft een themaspectrum vanaf brand- en inbraakbeveiliging tot zekerheid bij planning en levering. Om dit op alle niveaus te kunnen bieden, heeft de deurspecialist Teckentrup (Verl) een compleet concept ontwikkeld, dat zowel de producten als de service omvat. Op de expositie BAU 2015 (hal B3, stand 321) stelt het bedrijf dit programma voor partners uit de ambachtelijke- en de planningssector in alle details voor.

Op de BAU 2015 wil Teckentrup niet alleen de nieuwste productinnovaties presenteren, maar ook het aanzienlijk uitgebreide serviceprogramma voo de partners in de ambachts- en planningssector. „Zekerheid betekent ook zekerheid voor onze partners. Daarom zetten wij ons in voor goede advisering en hebben daarvoor nieuwe modules ontwikkeld, kondigt Meinolf Funkenmeier, algemeen directeur bij Teckentrup aan. Een compleet cursusaanbod, goed opgeleide adviseurs die in het ambacht of in de architectuur thuis zijn, een speciaal partnerprogramma voor het onderhoud van de deuren en praktische online-tools in het professional-portaal van het bedrijf behoren tot deze modules. „Service uitbouwen, levertijden kort houden – dat is voor ons net zo belangrijk als de hoge productkwaliteit“, vindt Funkenmeier.

Wat betreft nieuwe producten staan klassieke veiligheidsaspecten op de voorgrond, onder andere

  • Uitvoeringsveiligheid: Uitgekiende wandaansluitingen en verbeterde bevestigingsdetails vereenvoudigen de montage en reduceren foutenbronnen.
  • Brandbeveiliging: Hier stelt Teckentrup multifunctionele brandbeveiligingsdeuren voor, die aan bijzonder hoge esthetische eisen voldoen en zo ook in representatieve ruimtes kunnen worden ingebouwd.
  • Openbare veiligheid: die nieuwe celdeuren verhinderen het vluchten van gedetineerden. Duurzaamheid en functionaliteit werden hier geoptimeerd.
  • Warmte-isolatie: Industrie-sectionaaldeuren staan nu compleet met 80-millimeter-warmte-isolatiekern ter beschikking, ook in een transparente versie als volglasdeur.

Het jaarbeursprogramma wordt afgerond met zeer brede roldeuren (tot 18 meter breedte), en met de nieuwe generatie voor garagedeur-aandrijvingen, “X.2”.

Download