Treax

Welkom bij Treax in uw regio. Bekijk hier alle Treax producten!

Treax

Treax een ideale gesprekspartner

Als het over bedrijfsdeuren en garagedeuren gaat, is Treax uw ideale gesprekspartner.

Hoewel Treax nog een relatief  jonge organisatie is, hebben de mensen achter het bedrijf toch al ruim 25 jaar ervaring in het adviseren, leveren en monteren van de meest uiteenlopende deuren in even zoveel verschillende praktijksituaties.

Door deze jarenlange ervaring kunnen wij dan ook snel een situatie beoordelen en daar direct een passende oplossing voor aanbieden.

Het begint altijd met een geheel vrijblijvend en gratis bezoek bij u thuis,  waar we de bouwkundige situatie beoordelen. Want maar al te vaak blijkt de praktijk toch net iets anders te zijn dan de theorie !

Als we de situatie goed hebben opgenomen bieden we precies dat aan wat u wenst en nodig heeft en staat u daardoor nooit voor pijnlijke verrassingen achteraf.

Volgens ons is deze “ouderwets degelijke ” aanpak daarom nog steeds de enige juiste methode voor een bevredigend eindresultaat.

Wij zijn dus geen snelle internet jongens die u met scherpe aanbiedingen proberen te verleiden met deurtypes die bij u natuurlijk net niet passen …

Treax levert gewoon goed gemonteerde kwaliteitsdeuren waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.

Afspraak maken

Categorieën

Een greep uit ons assortiment.
Sectionaaldeuren
Kanteldeuren
Aandrijvingen
Sectionaaldeuren
Kanteldeuren
Aandrijvingen
Treax
Ettensweg 15 A
NL-7061 AA Terborg