Aandrijvingen CarTeck

Automatisch uit één hand: bedieningscomfort zonder uit te stappen!

Meteen CarTeck garagedeuraandrijving  haalt u comfort en veiligheid in huis.
De innovatieve aandrijftechniek brengt in combinatie met praktische extra features vele voordelen met zich mee:

 • Permanente elektronische bewaking van de deur
 • Betrouwbare uitschakelautomaat
 • Inbraak hinderende hoogschuifbeveiliging
 • Manipuleerveilige afstandsbediening
 • Geïntegreerde garageverlichting
 • Gemakkelijke, montageDe CarTeck aandrijving opent de deur snel, tot wel 200 mm per seconde.
  Dit komt niet alleen de verkeersveiligheid ten goede, bij garages welke direct aan drukke wegen liggen, maar verhinderen ook dat ongenode gasten,  tijdens het sluiten van de deur de garage binnenkomen. Ondanks individuele wensen hebben alle Teckentrup klanten één ding gemeenzaam:
  Zij willen  dat hun electrische garagedeur tegen inbrekers beveiligd is. Een optilbeveiliging zorgt ervoor dat de deur direct na het sluiten vast vergrendeld is – het optillen van de deur wordt zo veel mogelijk verhinderd.
  Een ander relevant veiligheidsaspect wordt door de fotocel welke achteraf te monteren is ondervangen. Bij onderbreking van de lichtstraal wordt het sluiten van de deur gestopt. Het inklemmen van personen of objecten wordt daardoor voorkomen. Een extra veiligheid voor families met kleine kinderen, welke door clipmontage eenvoudig  kan worden aangebracht.Functionele  handzender met een plus
  Uw CarTeck garagedeuraandrijving bedient u eenvoudig met een kleine afstandsbediening.
  Onze handzenders kunnen naar keuze met twee of vier kanalen uitgevoerd worden zodat ook andere deuren of verlichting met de handzender kunnen worden bediend.
  Overigens: in het leveringspakket van onze design-hanzenders SH4-D zijn vier kleurrijke Sleeves inbegrepen. De sleve éénvoudig over de handzender schuiven en u bestuurt de aandrijving van uw garagedeur via de handzender in uw lievelingskleur.Duurzame garagedeuraandrijvingen
  De CarTeck aandrijvingen kenmerken zich door een degelijke mechaniek, krachtige motoren en intelligente besturing.  Alle systeemcomponenten zijn uitgevoerd met onderhouds- en slijtagearme onderdelen en uitgerust met geraffineerde en stroomsparende elektronica. Deze regelt alle comfort- en veiligheidsfuncties. Al naar gelang welke eisen aan de deuren worden gesteld, staan de aandrijvingssystemen “12.2”, “20.2” en “40.2” ter beschikking.

Veiligheid Staat voorop bij Teckentrup garagedeuren met aandrijving

Door een electrische aandrijving met afstandsbediening wordt het openen en sluiten comfortabel vanuit de auto geregeld. Dat is vooral bij regen, kou en duisternis aangenaam. De CarTeck garagedeuraandrijvingen van Teckentrup onderscheiden zich door robuuste mechanismes, sterke motoren en een intelligente besturing. Alle systeemcomponenten zijn uitgevoerd met onderhouds- en slijtagearme onderdelen en uitgerust met geraffineerde en stroomsparende elektronica. Deze regelt alle comfort- en veiligheidsfuncties.

 

      

TypeTrekkrachtMax. openings-
snelheid
Opgenomen ver-
mogen in standby
 40.2    1500 N    200 mm/seconde     < 2,5 W
 20.2    1000 N    200 mm/seconde     < 2,5 W
 12.2      750 N    140 mm/seconde     < 2,0 W

Vragen over dit product?

Neem gerust contact op.

Teckentrup B.V.Tel: +31 53 573 9020
Elektrostraat 12E-Mail: info.nl@teckentrup.biz
NL-7483 PG Haaksbergen