Binnendeuren

Binnendeuren

Teckentrup binnendeuren

In veel gebouwen zijn er vaak ruimte afsluitingen die frequent gebruikt worden, maar die niet uit de toon mogen vallen met de inrichting van het interieur. Hier passen onze robuuste binnendeuren van plaatstaal harmonieus bij. Teckentrup binnendeuren zijn state of the art, gecertificeerd volgens de huidige normen en geproduceerd in Duitsland. Ook onze binnendeuren overtuigen door het design, die ook in woon- en leefruimtes mooi staan. Vraag nu de binnendeur aan

Stalen en houten binnendeuren

In een huis zijn er veel afsluitingen (bijv. kinderkamers-, kantoor-, opslag- of hobbyruimtes en ook was- en droogruimtes), die aan speciale eisen moeten voldoen, maar die de harmonieuze inrichting niet mogen verstoren. Teckentrup biedt hiervoor de juiste oplossing.

Het uitgebreide assortiment binnendeuren wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan ontwerpen en uitrustingen en combineert maximale aantrekkelijkheid met een betrouwbare functie, veiligheid en onderhoudsvriendelijkheid. De robuuste deuren kunnen tegen een stootje en kunnen individueel in het totaalbeeld worden geïntegreerd.

Het spectrum van oppervlakte designs varieert van gegalvaniseerd tot kleur en van design tot houtdecoratie. Zo zijn alle denkbare toepassingsgebieden afgedekt met één programma en is aan alle smaken gedacht. De binnendeuren “Teckentrup” kunnen eenvoudig in bestaande standaard kozijnen worden geplaatst. Daarom biedt Teckentrup een apart deurblad om op te hangen of een volledig kant-en-klaar deurelement met een standaard hoekkozijn.

Alle binnendeuren kunnen op aanvraag ook met beglazing worden geleverd. De verschillende lichtuitsparingen kunnen worden aangepast aan de betreffende deurafmetingen. De standaard uitrusting van de “Teckentrup” en “Teckentrup Objekt” binnendeuren omvat een ronde handgreep uit zwart kunststof. Daarnaast zijn ook andere beslagsets van gekleurde kunststof, aluminium of roestvrij staal verkrijgbaar.

Binnendeur “Teckentrup”

De “Teckentrup” binnendeur heeft een extra versteviging in de vorm van een honingraatinzetstuk deze is volledig op de stalen plaat van het deurblad verlijmd. De uitrusting omvat scharnieren, een ingebouwd slot en een ronde krukstel. De bovenste scharnierdelen zijn vastgeschroefd in de verstevigingselementen van het deurblad.

Binnendeur “Teckentrup objekt”

De “Teckentrup Objekt” binnendeur bereikt een hoge maatvastheid dankzij de inlage van grove vezelplaat. De deuren zijn dubbelwandig, 40 mm dik en aan 3 zijden van sponningen voorzien (dikke opdek). De houtvullingen zijn ommanteld met verzinkt plaatstaal en rondom volledig verlijmd.

De binnendeuren van Teckentrup kunnen in talrijke varianten worden vervaardigd en bieden daardoor veel ruimte voor design. Op verzoek kunnen binnendeuren ook met beglazing worden geleverd. Er wordt gebruik gemaakt van helder glas of draadornamentglas tot een dikte van 6,0 mm.