Brandwerende deuren 60 minuten

Brandwerende deuren 60 minuten

Teckentrup brandwerende deuren 60 minuten

Staat u voor de opgave om een gebouw of zelfs een heel complex op het gebied van brandwering betrouwbaar te beveiligen? En heeft u de mogelijkheid om 60 minuten brandwerende deuren toe te passen in overeenstemming met de bouwvoorschriften? Hecht u ook waarde aan een aantrekkelijke uitstraling? Dan hebben wij bij Teckentrup precies wat u zoekt! Vraag nu een brandwerende deur aan

60 minuten brandwerende deur voor een optimale brandbeveiliging

Bij ons krijgt u een 60 minuten brandwerende deur, die niet alleen hitte, vuur en rook trotseert volgens zijn classificatie, maar ook naadloos in het gebouwontwerp past en zelfs een modern accent legt. Maak gebruik van onze decennia lange ervaring en vertel ons uw wensen – samen vinden we een oplossing voor uw bouwproject.

U weet dat de ontwikkeling van brand niet volledig kan worden uitgesloten. Met de planning van een brandwerende deur handelt u verantwoordelijk en doet u iets voor het complex en de bescherming van personen. Dat onze 60 minuten brandwerende deur een betrouwbare brandbeveiliging garandeert, blijkt uit het feit dat ze in alle sectoren van de industrie, in openbare gebouwen, bedrijfsruimten, grote garages en in de woningbouw wordt toegepast.

U kunt zeker zijn van de volgende voordelen:

  • Verbeterde brandbeveiliging
  • Getest conform EN 1634-1 (NEN 6069)
  • Deurblad vlak zonder verhoging bij het scharnier
  • Snellere montage
  • Stiller sluiten
  • In hoogte verstelbaar
  • Meer veiligheid, design en comfort

 

De 60 minuten brandwerende binnendeuren voorkomen een snelle verspreiding van vuur in het gebouw in geval van brand.

60 minuten brandwerende deuren in een ondergrondse parkeergarage.

 

2-vleugelige 60 minuten brandwerende deuren scheiden verschillende ruimtes in openbare gebouwen van elkaar.

De brandwerende deur biedt 60 minuten veiligheid

Brandwerende deuren met 60 minuten brandwering bieden een betrouwbare bescherming in geval van brand: het automatisch sluiten wordt geactiveerd, de vlammen verspreiden zich niet en het gebied achter de deur wordt afgeschermd tegen de hoge temperaturen. Door de rookdichte constructie blijven zelfs levensbedreigende rookgassen achter de deur. U kunt vertrouwen op onze 60 minuten brandwerende deuren, omdat ze zonder uitzondering getest zijn conform EN 1634-1 en goedgekeurd conform NEN6069. Aan de hand van strenge testcriteria wordt het ruimte afsluitend effect van de branddeur getest; het zorgt voor minimale temperaturen aan de niet brandzijde. Een 60 minuten brandwerende deur is minstens 60 minuten bestand tegen de gespecificeerde criteria. Dit betekent dat hun brandbeveiliging twee keer zo lang meegaat als bij een 30 minuten brandwerende deur, die als “brandvertragend” is geclassificeerd. In het kader van het DIN ISO 9001 QM-systeem controleren wij onze deuren voortdurend, zodat wij een maximale productiekwaliteit en een lange levensduur kunnen garanderen.

Bij Teckentrup koopt u meer dan alleen een betrouwbare 60 minuten brandwerende deur, want u krijgt ook een hoogwaardig designelement dat interessante accenten in uw gebouw kan leggen en onopvallend en naadloos in de architectuur past. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste stalen deur met eenvoudige elegantie en rechthoekige beglazing zoals onze EW / EI2 / EI1 60 “Teckentrup 62”, die verkrijgbaar zijn als 1- en 2-vleugelige deurelementen. Een speciaal brandwerend glas zorgt voor meer licht en openheid tussen de ruimtes zonder dat u de veiligheid van een hermetisch gesloten brandwerende deur moet missen. Overigens zijn de modellen van de EW / EI2 / EI1 “Teckentrup 62” serie standaard uitgevoerd met een blinde montage. Bekijk vandaag nog ons aanbod en laat u door een Teckentrup professional adviseren welke 60 minuten brandwerende deur het beste bij uw wensen past. We kijken ernaar uit om van u te horen!