Brandwerende deuren 90 minuten

Brandwerende deuren 90 minuten

Als u T90-brandwerende deuren in een gebouwen complex wilt gaan toepassen, is Teckentrup uw eerste aanspreekpunt als deur professional. Wanneer het gaat om veiligheid en uitstraling, biedt ons uitgebreide assortiment speciale deuren bescherming in gevaarlijke situaties zoals bij brand en rook. Vraag nu een brandwerende deur aan

T90-brandwerende deur voor de hoogste brandveiligheid

Een brand kan overal ontstaan – of het nu gaat om een industriële gebouwen of een wooncomplexen. Door het installeren van T90-brandwerende deuren zorgt u ervoor dat mensen worden beschermd. Brandwerende deuren horen in elk goed doordacht brandbeveiligingsprogramma voor gebouwen thuis. Maar waarom zou u kiezen voor een T90 brandwerende deur?

Heel eenvoudig: T90-brandwerende deuren zijn “brandwerend” en zorgen ervoor dat er in geval van nood geen vlammen door de deur kunnen binnendringen. Ook de door het vuur veroorzaakte warmte wordt zo lang mogelijk buiten gehouden. T90 specificeert de maximale weerstandsklasse, wat in concrete termen betekent dat overeenkomstige deuren minstens 90 minuten lang bestand zijn tegen de strenge testcriteria van EN 1634-1. Na succesvolle tests zijn onze brandwerende deuren goedgekeurd volgens DIN 4102. Om ervoor te zorgen dat elke afzonderlijke T90-deur uit ons grote assortiment maximale prestaties met een lange levensduur levert, onderwerpen wij deze aan strenge kwaliteitstests in het kader van het DIN ISO 9001 QM-systeem.

Bij zogenaamde multifunctionele deuren worden verdere tests uitgevoerd, bijv. volgens DIN EN 1627 (RC), waarbij de inbraakwerendheid wordt gecontroleerd, of volgens DIN 18095, die de rookdichtheid bepaald. Dit resulteert in een praktisch neveneffect: U investeert in brand- en rookwering met een T90 brandwerende deur. En tegelijkertijd krijgt u een beproefde remedie om u zelf te beschermen tegen ongenode gasten.

T90 Brandwerende deur en een brandwerend luik. T90 brandwerende deuren zijn deuren die voorkomen dat er 90 minuten lang geen vuur over en doorslag is.

Dubbele T90 brandwerende deuren worden vaak geïnstalleerd in brandcompartimenten, waar doorgangen zijn met frequent personen verkeer. T90 brandwerende deuren scheiden vaak brandcompartimenten in industriële gebouwen, winkels, openbare gebouwen, ondergrondse parkeergarages, ziekenhuizen of evenementenhallen.

T90-brandwerende deur als functioneel designelement

Bij Teckentrup gaan functionaliteit en design altijd hand in hand – dit geldt natuurlijk ook voor onze brandwerende deuren. Veel modellen zijn verkrijgbaar met verschillende beglazings mogelijkheden en kunnen gemakkelijk als visuele hoogtepunten in hoogwaardige architectonische concepten worden geïntegreerd. Afhankelijk van de geplande grootte zijn T90-brandwerende deuren verkrijgbaar in 1- en 2-vleugelige deurelementen. Als u naast het elegante uiterlijk ook het hygiënische aspect niet uit het oog wilt verliezen, kiest u gewoon de deur in roestvrij staal. Wat dacht u bijvoorbeeld van het model T90-2-FSA “Teckentrup 62 “, die verkrijgbaar is tot een afmeting van 3000 x 3000 mm? Of past de brandwerende deur T90-1-FSA “Teckentrup DF” met dikke opdek beter bij de situatie in uw woning?

Als u niet zeker weet welke van onze T90 brandwerende deuren het beste bij uw past, adviseren wij u graag! Neem vandaag nog de beslissing voor een technisch volwassen brandbeveiliging en neem direct contact met ons op, zodat de planning van uw nieuwe ruimte afsluitingen beginnen kann. Vanzelfsprekend organiseren wij ook de snelle en professionele montage van uw T90 brandwerende deur.