CarTeck Kanteldeuren

Teckentrup kanteldeuren zijn ontworpen voor alle soorten garages en worden gekenmerkt door een veilige techniek en een grote verscheidenheid aan ontwerpen. Of het nu gaat om enkele, dubbele of een rijgarages, de grote ontwerpselectie laat veel ruimte voor individuele ontwerpen en maakt speciale visuele accenten mogelijk die passen bij de architectuur van uw woning. Stel uw individuele kanteldeur samen keuze uit verschillende oppervlakken, kleuren en structuren. Dankzij de precieze verwerking en kwaliteit “Made in Germany” kunt u vertrouwen op de hoogste veiligheidsnormen, betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Afhankelijk van uw wensen en behoeften bieden wij een uitgebreid advies van planning tot installatie van de CarTeck-garagedeur. Onze gekwalificeerde, gespecialiseerde partners zijn dicht bij u in de buurt en bieden advies, installatie, service en onderhoud – allemaal uit één hand.

Kanteldeur kleuren: trendkleuren en RAL-kleuren

U heeft de mogelijkheid om de kleur van uw kanteldeur aan te passen aan uw woning, kozijn of voordeur. De volgende trendkleuren staan tot uw beschikking. Bovendien kunt u kiezen uit ca. 200 RAL-kleuren. Onze trendkleuren:

Grijs aluminium RAL 9007
Wit aluminium RAL 9006
Diep zwart RAL 9005
Crème wit RAL 9001
Sepia bruin RAL 8014
Venstergrijs RAL 7040

Kwartsgrijs RAL 7039
Dennengroen RAL 6009
Mosgroen RAL 6005
Staalblauw RAL 5011
Vuurrood RAL 3000
Lichtgrijs RAL 7035

Antraciet grijs RAL 7016

Individuele RAL-kleuren:

Kanteldeur oppervlak

U kunt kiezen uit verschillende oppervlakken. De stalen kanteldeur kan worden gecombineerd met een verticaal of horizontaalblad- of een frame om te bekleden. Het frame bekleed met een  houten vulling is de klassieker en perfect voor liefhebbers van echt hout. Daarnaast bieden wij u individuele speciale oplossingen aan. Zo kunt u speciale optische accenten zetten en uw favoriete kanteldeur samenstellen.

Kanteldeur bekleed met hout

Voor iedereen die van echt hout houdt. Onze beklede kanteldeur met hout zijn zeer goed bestand tegen weersinvloeden en UV-straling.

De klassieke houtvulling geeft de garage een elegante, harmonieuze uitstraling. Of het nu gaat om een verticale of horizontale structuur, de kralen zijn altijd gelijkmatig op het deurblad geplaatst.

Stalen kanteldeur

Wij bieden verschillende deurbladoppervlakken voor onze stalen deuren. Kies de look die past bij uw huis en omgeving. De verticale profilering geeft de deur ook een elegante uitstraling.

Kanteldeur met paneelvulling geven de architectuur een modern karakter.

Speciale oplossingen voor kanteldeuren

Of het nu gaat om enkele, dubbele of een rij garages, onze grote ontwerpselectie laat veel ruimte voor individuele vormgeving en speciale visuele accenten.

Kanteldeur met bovenpaneel

Afhankelijk van de eisen zijn er ook speciale oplossingen: Hier bijvoorbeeld kanteldeuren met een vast geïnstalleerd bovenpaneel. Kanteldeuren kunnen worden uitvoerd met ventilatieroosters, golvende roosters of ventilatiesleuven.

Ingebouwde- en zijdeuren voor kanteldeuren

Een kanteldeur met ingebouwde loopdeur is vereist als de garage betreden moet worden en er geen tweede ingang naar de garage is of als de kanteldeur niet elke keer geopend hoeft worden. De ingebouwde loopdeur is in het deurblad geïntegreerd. Als alternatief kan ook een zijdeur worden geleverd. Hierdoor ontstaat toegang tot de garage naast de kanteldeur.

Als er niet genoeg ruimte is, biedt Teckentrup de een ingebouwde loopdeur aan.

Ingebouwde loopdeur

  • Een ingebouwde loopdeur maakt het mogelijk om de garage in te gaan zonder de deur te openen. De ingebouwde loopdeur is het perfecte alternatief als er geen plaats is voor een zijdeur naast de kanteldeur. Warmteverlies kan worden vermeden, omdat niet de hele deur geopend hoeft te worden bij het betreden van de garage.

Zijdeuren

Als uw garage een tweede ingang heeft, plan dan tegelijkertijd een geschikte zijdeur in. Wij bieden identieke oplossingen voor alle optiek, oppervlakken met een gelijk aanzicht als de kanteldeur. Als er geen tweede toegang is, blijkt een ingebouwde loopdeur een praktisch alternatief, want de hele deur hoeft niet elke keer te worden geopend.

Uitrusting zijdeuren

  • Deurvleugelraam van speciaal hol profiel
  • Vulling van verzinkt plaatstaal of hout
  • Deurvulling gelijk aanzicht aan kanteldeur
  • Met vierzijdige aanslag
  • Speciaal slot: PC-voorbereid met wissel
  • Ook verkrijgbaar in 2 vleugelige uitvoering

 

Waarom een Teckentrup kanteldeur? Omdat er veel voor te zeggen is

Vertrouw op meer veiligheid met een sterk pakket van vele afzonderlijke componenten. Kies voor onze innovatieve aandrijvingen, onze optionele LED-garageverlichting of profiteer van talrijke veiligheidsvoorzieningen. Alle technische details zijn perfect op elkaar afgestemd en garanderen een rustige deurloop, hoog gebruiksgemak en betrouwbare veiligheid. Alle deuren zijn klaar voor montage en voorgemonteerd voor een snelle en eenvoudige installatie. Hieronder vindt u een aantal overtuigende productvoordelen, die het voor u gemakkelijker moeten maken om te kiezen voor een kanteldeur van Teckentrup:

Veiligheidsveerpakket 

Het veiligheidsveerpakket met 3 veren voorkomt dat de vingers tussen de veerrollen vast komen te zitten. De krachtverdeling op meerdere veren maakt de deur valbestendig.

Geluidsarme, soepele deurbeweging

De kunststof rollen worden in looprails geleid en zorgen voor een duurzame, soepele loop. De optimale pasvorm van de verzinkte looprails maakt een precieze en geluidsarme geleiding van de deur mogelijk.

Eenvoudige geleiding

Door de in kunststof gemonteerde hefboomarm kan de kanteldeur zonder weerstand worden gesloten. De hefboomarmbeugel en het kozijn zijn positief met elkaar verbonden en extra vastgeschroefd. Een voordeel dat zorgt voor maximale stabiliteit.

Vingerknelbeveiliging aan de hefarm

Een standaard vingerknelbeveiliging aan de hefarm maakt onder andere een ongecompliceerde aanpassing van de deur met elektrische aandrijving mogelijk, in overeenstemming met de geldende veiligheidsvoorschriften.

Vingerknelbeveiliging bij het draaipunt

De combinatie van hard en zacht kunststof zorgt voor een eenvoudige geleiding van het deurblad en een betrouwbare vingerklembeveiliging.

Inbraakwerende vergrendeling

Het verdekte, tweezijdige vergrendelingsmechanisme zorgt ervoor dat de deur veilig en geruisloos wordt vergrendeld. Als de deur gesloten is, sluit het sluitsysteem automatisch en voorkomt zo onbevoegde toegang. Er is ook een SKG 2 ster uitvoering beschikbaar!