Brandwerende schuifdeuren

Brandwerende schuifdeuren

Teckentrup brandwerende deuren T30/T90

Teckentrup biedt al jaren beproefde brandbeveiliging: Teckentrup kreeg al in 1974 de goedkeuring voor de eerste brandwerende schuifdeur in Duitsland. Het assortiment brandwerende deuren, dat sindsdien vele malen is toegepasten getest en voortdurend wordt uitgebreid, biedt oplossingen voor alle gevallen in overeenstemming met de gegeven bouwsituaties of individuele eisen. Eerste klas materialen en een nauwkeurige verwerking garanderen kwaliteit, betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dankzij de modernste aandrijf- en besturingssystemen zijn een eenvoudige bediening en een veilige deurbediening gegarandeerd. Het assortiment omvat T30/T90 brandwerende schuifdeuren die zijn getest volgens EN 1634-1 (DIN 4102) en voldoen aan de eisen van industrie en handel.

Brandwerende deuren voor elke locatie

De brandwerende schuifdeuren combineren een design, een compact opstelling, eenvoudige montage en eenvoudige bediening. Een ingebouwde loopdeur en beglazing met brandwerend glas is optioneel mogelijk. De brandwerende schuifdeuren T90 kunnen oop op aanvraag worden voorzien van een ingebouwde loopdeur en brandwerende beglazing in het deurblad en/of ingebouwde loopdeur.

Brandwerende schuifdeuren compartimenteren verschillende gebieden in gebouwen en zorgen er voor dat de vlucht- en reddingswegen worden vrij gehouden. Optioneel in roestvrij staal leverbaar.