Service

Teckentrup levert, monteert en geeft service kortom alles uit één hand.

Alles onder één dak

Van idee tot innovatie en van ontwerp tot realisatie, alles bevindt zich onder één dak. Vanuit de Teckentrup fabrieken wordt het complete productprogramma geproduceerd en geleverd. Gemotiveerde medewerkers, de nieuwste technieken en computergestuurde productiesystemen vormen een perfecte combinatie voor verdere vooruitgang en succes. Met 2 productie plants in Duitsland en vele partners en vertegenwoordigers in Europa en overzee is uw contact met Teckentrup altijd dichtbij. Op deze manier kunnen wij u flexibel en klantgericht van dienst zijn.

Van planning t/m de oplevering

  • Ondersteuning bij de projectplanning
  • Vlotte en efficiënte offerte- en opdrachtbehandeling
  • Advisering op de bouwplaatslocatie
  • Levering volgens afspraak en op de bouwlocatie
  • Trainingen voor verkoopmedewerkers en monteurs
  • Conceptionele en individuele verkoopbevorderende maatregelen

Onze filosofie

Onze kracht bestaat uit de voortdurende verbetering van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Door onze innovatieve oplossingen lopen altijd vooraan op het gebied van technische ontwikkelingen. Succes is echter niet alleen mogelijk op basis van hooggekwalificeerde producten, er komt meer bij kijken. Klantgerichte en competente adviezen, flexibiliteit op het gebied van levertijden en het organiseren van opleidingen en scholingen dragen aan dit succes bij.

Klanttevredenheid willen wij bewerkstelligen door de betrouwbaarheid bij het nakomen van gemaakte afspraken en het snel oplossen van eventuele problemen. Dat is waar het team van Teckentrup met zijn 900 zeer gemotiveerde werknemers voor staat.