Uw garagedeur Smart

Of u nu met Smart Home wilt starten of uw garagedeur in een bestaande Smart Home omgeving wilt integreren, wij bieden een éénvoudig toekomstbestendige investering. Wij hebben een éénvoudig en flexible concept ontwikkeld, dat als modulaire oplossing met de gangbare Smart Home systemen compatibel is en zich makkelijk laat integreren.

Hoe werkt het?

Van verlichting tot verwarmingsregeling tot entertainmentsystemen: Smart Home is de trend van deze tijd. Toch is het potentieel van deze technologie nog lang niet uitgeput. Integendeel: er zijn geen grenzen aan het verhogen van het comfort door intelligente ideeën – binnen de eigen vier muren en daarbuiten. Voor de slimme integratie van onze CarTeck garagedeur hebben we een eenvoudig en flexibel concept ontwikkeld met het homee-systeem.

Omdat veel apparaten verschillen in de draadloze technologie waarmee ze communiceren, is een modulaire oplossing die met alle apparaten kan praten, ongeacht de gebruikte technologie, optimaal. Met homee bieden wij u deze oplossing. Op basis van een centrale kubus – de Brain Cube – waarop alle informatie wordt verzameld en opgeslagen, is er voor elke draadloze technologie een extra kubus beschikbaar. Door eenvoudigweg extra kubussen op de Brain Cube aan te sluiten, kunnen extra apparaten met nieuwe draadloze technologieën eenvoudig worden geïntegreerd. Dit betekent dat het gehele besturingssysteem op één platform beschikbaar is. Smart Home zoals het hoort te zijn.

EENVOUDIG, INTELLIGENT
EN FLEXIBEL

Voordelen van dit systeem

Eenvoudige installatie
Makkelijk uit te breiden
Rondom goed beveiligd
Comfortabele bediening
Besturen via één platvorm
Praktische videobewaking In combinatie met het beveiligingspakket.
Dankzij een extra geïnstalleerde camera kunt u uw garage en de oprit in de gaten houden en de garagedeur op afstand openen, bijvoorbeeld voor de pakketdienst.
Geraffineerde lichtoplossingen In combinatie met het lichtpakket.
Van sfeerverlichting bij schemering tot complete verlichting voor gebruik in de garage: optimale lichtomstandigheden zorgen voor maximale veiligheid.
Status opvragen
Met behulp van de intelligente statusaanvraag kunt u eenvoudig nagaan of uw garagedeur onderweg of op vakantie echt gesloten is.
Automatisch openen en sluiten
Tijdbesparing en meer comfort: Bespaar uzelf het gedoe van het verlaten van de garage en open de garage gemakkelijk via de smartphone zodra u er bent.
Slimme vochtigheidssensoren
Vochtigheid en temperatuur altijd in het oog: Als de garage te vochtig is of de temperatuur verandert, ontvangt u dankzij de intelligente sensortechnologie een push-melding op uw smartphone en kunt u de garagedeur automatisch openen voor ventilatie.

Smart Home voor iedereen en volgens uw behoeften.

Misschien gebruikt u Z-Wave of ZigBee voor uw Smart Home oplossingen? Maar misschien vertrouwt u ook op WLAN of EnOcean? Omdat er veel manieren zijn om tussen uw eigen vier wanden meer gemak te bieden, hebben we gekozen voor een onafhankelijke cross-protocol oplossing die het mogelijk maakt om alle systemen centraal op één platform te gebruiken. Dit geeft u meer gemak – het maakt niet uit welke draadloze technologie wordt gebruikt om uw reeds geïnstalleerde Smart Home oplossingen te bedienen.

Waarom meer comfort dan nodig? En waarom minder? Wij bieden u verschillende pakketten, zodat wij met onze oplossingen precies aan uw comfortwensen kunnen voldoen. Selecteer eenvoudig de juiste oplossing om mee te starten en breid deze naar wens uit. Als uw bestaande Smart Home systeem compatibel is met homee, kan het gecombineerd worden met andere componenten met behulp van

– Brain Cube (WLAN)
(Belkin, Netatmo, HomeMatic, AVM FRITZ!DECT, EUROtronic,…)
– EnOcean Cube
(AFRISO, Eltako, Hoppe, NodOn, Omnio,…)
– Z-Wave Cube
(Aeotec, Danfoss, Devolo, Everspring, Fibaro, Popp, Philio, Qubino,…)
– ZigBee Cube
(Philips Hue, Osram Lightify, Bitron, IKEA TRÅDFRI, Belkin, Paul Neuhaus, Schwaiger,…)

Pakketten

Pakket 1
Het startpakket

Het startpakket belooft een aanzienlijke verhoging van het comfort. Het stelt u ook in staat om uw oude garagedeur gemakkelijk te openen en te sluiten via uw smartphone. Bovendien is één blik op de smartphone voldoende om te weten of de garagedeur open of gesloten is, waar en wanneer dan ook. En om ervoor te zorgen dat vocht en schimmel geen kans krijgen, bevat het startpakket een vocht- en temperatuursensor die zelfs de lichtsterkte en beweging in de garage kan detecteren.
Adviesprijs € 399, –
(inclusief BTW.)

Inhoud:
homee Brain Cube + Z-Wave Cube, Aeotec Multi-Sensor 6, Aeotec-garagedeurbedienings- en bewakingssysteem

Pakket 2
De beveiligingsoplossing

Wanneer naast meer comfort ook meer veiligheid nodig is, is dit pakket met een Full HD-buitencamera een goede keuze. Dankzij objectdetectie en een push-melding kan de garagedeureigenaar op afstand worden verzocht om het openen van de garage op afstand te controleren. Ideaal als bijvoorbeeld de pakketdienst aan de deur staat, maar u niet thuis bent. Het biedt ook verlichting voor het monitoren in het donker, slaat video’s en uitzendingen op in live stream.
Adviesprijs € 299,-
(inclusief BTW)
*Beschikbaar vanaf ca. 2e Kwartaal 2019

Inhoud:
Netatmo Prescence (via WIFI), Alleen functioneel in combinatie met het startpakket

Pakket 3
De lichtoplossing

Of het nu gaat om automatische verlichting bij het naderen van de garage of om timergestuurd dimmen: het lichtpakket, waarin de nieuw ontwikkelde kozijnverlichting al geïntegreerd is, zorgt voor optimale lichtcondities naar behoefte en brengt de garage in het juiste licht. (Beschikbaar vanaf 3e kwartaal 2019)

Inhoud:
Home ZigBee Cube, Teckentrup kozijn verlichting incl. ZigBee controller, Alleen functioneel in combinatie met het startpakket

Aanvragen

Smart home Aanvragen